Genoeg is genoeg

Sinds 2005 is er sprake van een partij in Nederland die zich bedient van populisme en zich beledigend uitlaat over niet allochtone Nederlanders: de Partij voor de Vrijheid afgekort PVV. Deze partij komt op voor de vrijheid van Henk en Ingrid om straffeloos buitenlanders te beledigen en bovenal Islamieten het leven zuur te maken. De leiding van deze partij waaronder Geert Wilders neemt voorts deel aan oorlogsmisdaden in Islamitische landen, zo blijkt uit het algemeen bekende en leidende rapport van de Commissie Davids. Als één van de partijen betrokken bij internationale misdrijven is de PVV vanaf het begin tegen buitenlanders. Gezien alle problemen die samengaan met het massale wangedrag der PVV’ers is de PVV te beschouwen als een staatsgevaarlijke organisatie. Onlangs heeft de PVV-leider Geert Wilders vrijspraak in verband met haatzaaien en discriminatie van de Amsterdamse rechtbank afgedreigd door bijlen te zetten aan de wortels van de rechtspraak.

De manier van werken van de PVV vertoont opvallende gelijkenissen met de NSB bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gepreoccupeerd met het gedrag van mensen die de wortels niet in de Nederlandse klei hebben, met een voorliefde voor het verdrukken van de Semitische medemens wat Islamieten ten slotte zijn. Veel problemen in de samenleving zijn er ten gevolge van het beleid en de strategie van de PVV. Voor veel mensen is de maat vol en dienen er spijkerharde maatregelen genomen worden tegen de probleemmakers van de PVV. Klachten worden echter vaak niet gemeld, omdat men het idee heeft dat er toch niets mee wordt gedaan.

Heeft u overlast van PVV’ers? Of bent u uw baan kwijtgeraakt omdat u Pool, Bulgaar, Roemeen of andere Midden- of Oost Europeaan of Islamiet bent? MeldpuntPVV wil het graag weten. Deze website is een platform om uw klachten te melden. Deze klachten zullen wij in kaart brengen en de resultaten daarvan aanbieden aan de bevoegde instanties waaronder tevens begrepen het Openbaar Ministerie.